Dijous
13 de Desembre de 2018
05:22:21

Actualitzar

Seu electr˛nica

Dades Institucionals

Imatge que mostra una mÓ escrivint

Sistemes de signatura electr˛nica

A fi de garantir la validesa jurÝdica dels trÓmits realitzats en la seu, Ús necessari identificar-se electr˛nicament.

El Certificat Digital permet verificar la identitat d'un ciutadÓ, garantint que ˙nicament ell pot accedir a la seua informaciˇ personal, evitant suplantacions. Per mitjÓ del certificat tambÚ es permet utilitzar la firma electr˛nica, tant en documents com en solĚlicituds.

La firma electr˛nica basada en un certificat digital, com els utilitzats en l'Administraciˇ Electr˛nica, tÚ la mateixa validesa jurÝdica que la firma manuscrita. AixÝ mateix, la identificaciˇ basada en un certificat digital Ús equivalent a la presentaciˇ del DNI en l'atenciˇ presencial.

Estos certificats digitals permeten realitzar trÓmits administratius de forma segura a travÚs d'internet, tenint la mateixa validesa que els realitzats de forma presencial per˛ evitant desplašaments i esperes.

La instalĚlaciˇ d'estos certificats digitals Ús molt senzilla lloc que nomÚs Ús necessari instalĚlar-los en el navegador amb quŔ s'estÓ accedint a la Seu Electr˛nica.

La seu electr˛nica de l'Ajuntament de Pušol admet, per a la identificaciˇ dels ciutadans, els certificats electr˛nics reconeguts, emesos per les segŘents autoritats de certificat:

Per a la utilitzaciˇ del DNIe Ús necessari la instalĚlaciˇ de programari i de maquinari associat, del que pot trobar informaciˇ en les segŘents adreces dependents del Ministeri d'Interior:

http://www.usatudni.es*
http://www.dnielectronico.es*

Si usa un certificat de l'ACCV, pot consultar les instruccions per a configurar el navegador d'internet amb el certificat de la dita autoritat de certificat fent clic en este enllaš*

* Enllaš a pÓgina web ubicada fora de la Seu Electr˛nica de l'Ajuntament de Pušol.